top of page

CORONA UPDATE

In aanvulling van het Ministerieel Besluit (MB) van 08 mei 2020, kan Ballonvaarten Dehandschutter de ballonvaarten met passagiers opnieuw opstarten, mits het in acht nemen van de algemene principes in het domein van de lichte luchtvaart vanaf 8 juni 2020 0000h. Deze instructies blijven van toepassing tot nader order.

De volledige tekst  “Hernemen van de economische activiteit in het kader van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus”. Kunt u hier openen.


https://mobilit.belgium.be/sites/default/files/DGLV/20200701-principes_lichte_luchtvaart.pdf

Bijzondere aandacht voor maatregelen in acht te nemen door de passagiers van ballonvaarten bij ons:

  • Ballonvaarten Dehandschutter voert ballonvaarten uit onder de volledige toepassing van alle restricties opgelegd ter voorkoming van de verspreiding van Covid-19. Passagiers zijn verplicht zich te houden aan deze gedragsregels.

  • 48 uur voor de vaart sturen alle passagiers afzonderlijk een mail of sms naar info@ikwilballonvaren.be met de bevestiging dat ze geen enkel symptoom vergelijkbaar met COVID-19 vertoont en dat hij/zij niet in contact is geweest met zieke personen in de voorbije 14 dagen.

  • U komt met eigen vervoer naar het opstijgveld, en u regelt zelf een wagen om u op te pikken na de vaart.

  • Ballonvaarten Dehandschutter verzorgt u mondmaskers,  handschoenen, ontsmettende gel.

  • Ballonvaarten Dehandschutter ontsmet alle ballonmateriaal voor de vaart en na de vaart.

  • Elke passagiers behoort tot een eigen sociale bubbel en aldus vaart mee in deze groep.

  • Vermenging van verschillende sociale bubbels is ten strengste verboden. Voor en na de vaart zijn de regels van social distancing verplicht.

bottom of page